Are u Korean Drama/Movie Addicted

Just take a few seconds and answer these questions…

If u answer YES to most of it…Just admit that u are addicted to K-Drama/Movie!

Me?

Hahahaha…Yes, I am! I’m the hardcore! I just take 3-4 hours sleep and watch Korean drama/movie for most of my weekend. My laptop running 24/7 downloading but I’m not checking the fan-sub coz I have website which uploading Korean drama/movie with sub! Do I neglecting my responsibility? Yups, if talking lesser to my sister, and refuse to fulfill any invitation from my friends is consider irresponsible. And for the last question……emhhh….i’m not waiting for 2nd generation chaebol….but who can resist dreaming about one after u watched their drama…..but hey!! Prince charming do exist !!

Advertisements

Sleepless Night


Somehow through the days
I don’t give in
I hide my tears
That wait within
Oh but then through sleepless nights
I cry again
Please end these sleepless nights for me

Monsoon Cup 2007 Side Recee

Fuhh…salah plan masa….haha…aku hampir teringgal flight aku pagi semalam…muka dah pucat….30 min sebelum flight berlepas…aku baru sampai KL Sentral and gate dah tutup….nasib dapat lepas…pastuh kena pi gate A7 plaks…ujung x ingat..Last call for passenger MH bla..bla to Kuala Terengganu….waaa….aku siap berlari ke gate A7…pedulilah apa org nak kata…bukan aku jumpa diorang dah……nasib sempat….tapi ngan muka merah & tercungap2….aku dengan izin Allah berjaya naik kapal terbang ke Terengganu…..Alhamdulillah….

Laut…Laut…waaaa…bestnya……Breakfast menghadap laut…Lunch menghadap laut….hahah..i’m in world’s heaven …..If i can have this kind of life…I will not asked for more….

So, i will be in Terengganu for a week end of this month…..insyallah. Will learn something new, Sailing!!! So, Monsoon Cup 2007….Wait for me !!!

Aku Marah!!!

Aku rasa marah betoi!! Marah pagi2 nih!!! Aku tension ngan Rezzen……waaaa……aku tinggal 1 paper jer utk habiskan MBA aku yg dah dragging skit punya lama…lama x hingat !!! Aku mmg hangat ngan depa dari sebelum puasa….pastuh dia bley beritahu aku….last paper tu aku leh ambik Feb 2008!!!! Feb 2008???? waaaaaa……..Gilos…Gilos….Gilossss