Sedey dan sedikit terkilan

Budak-budak tak balik ka puasa ni?

huhuhu..itu pertanyaan ayah aku kat mak aku…anak dia sorang pun x balik bulan pose ni……ini 1st time aku x balik lansung masa bulan pose ni…balik raya terus nanti…bukan aper…hujung minggu asyik ader kelas and after that ader final exam…..

tapi xpa…aku akan cuti raya panjang….thanks to my bos yg memaksa aku ambik cuti gaksss coz kalau aku x ambik…hanya aku sorang yg kijer kat opis aku nanti…hehee..pelik kan? tapi ini kes benar…….