Tidakkkkkkkkkk

Aku tertekan…tertekan…….impianku musnah!!!!!

waduh…waduh……sakitnya hati gue!!! Apa salah gue? mungkin aku patut salahkan Raja Nazrin sebab nak kawen sangat bulan May ari tuh sampai SBP Ipoh event kena postponed……mungkin aku patut salahkan KTAK kerna pilih tarikh 21 July 2007 utk tarikh baru…..Mungkin aku patut salahkan bos aku sebab suruh aku take over projek tu tiba2…….huhuhu…..sudah nasib aku…..kerana semuanya ini, plan aku utk snorkelling plus shopping di terengganu minggu ni terpaksa di tunda ke bulan depan….bulan depan???? bulan depan pun x leh janji!!!!

huhuhuh…maybe as alternative, bley pi Aquaria and shopping kat jalan TAR!!!!

Advertisements