Missing Him……

Too tired now for pretending to be strong
It was pain to hold back tears
It was hard to act nothing was wrong
Coz everything actually wrong
But reality will forced you to accept the fact
Once he left your world, he will never returned
So, once awhile
I cried slowly, missing him
Took my own sweet time remembering his smile
Collecting strength I need from his love that once was mine
If tears can swept away this burden
And time will heal
I wonder why, I’m missing him still

*SSA*

Advertisements

Singapore…Illegal trip

At last…the big event pun tiba!!!

Being a person yg di “seludup” bawa masuk ke Singapore dgn alasan utk exposure to international exhibition results in :

1. No air travel, only land
2. No advance

Huhuhu…despite all “twisted feeling”, half of me really eager to set my foot once again to Singapore after almost 20 years.

Pedulikan 2 sebab “kesukaran” di atas, dengan kebenaran dari bos, aku dgn bangganya cuma menfully utilisedkan semua elaun yg ada ke tahap maksimum especially to balas dendam coz kena naik bas pi Singapore…..managed to booked the most expensive bus ticket, RM 139 pertrip and total transportation elaun will be RM280. HEHHEE..Ini bus mahal tuhhhh!!!

Business Class Airebus

Comparison between Executive and Business Class

On 17th June and 20th June, Aku akan menggantikan mat salleh dalam gambar tuh

The Road i Have Traveled

The road I have Traveled.
Bridges I have crossed.
I’ve gone the extra mile,
I’ve come to many stops.
I had a few road blocks,
toward what I thought,
could be the end.
But had to be brought back
a mile or two again.
So when closure comes,
I do know what it will mean.
I’ll finally have peace of mind,
I’ll be able to feel,think, and breathe
I probably won’t believe it.
I’ll think it is all a dream.
And although the journey will have ended.
I’ll never forget What I’ve learned along the way,
or how I learned to take it day by day

Huhuhuhu……..Pekan

i went to Pahang twice dalam tempoh tak sampai sebulan….huhuhu….seminggu plaks tuh duduk kat sana setiap trip….and claimed T&T x pernah sebanyak nih…lebih 1500 – 2000 hinggit tiap trip…..x pernah duk hotel macam dah umah sendiri..pekerja hotel pun dah kenal..huhuhu….jumpa staff and reseller Pahang yg sama…so, sekarang dah kamcing…..dapat makan lebih banyak food yg sedap kat Kuantan & Pekan (Jalan-Jalan cari makan Pahang)…

Tapi yg best pi Pahang kali ni ialah …aku jumpa org TNB yg aku jumpa last trip, tapi kali ni kami exchange phone no. ….and macam mana ntah terjumpa dia sekali lagi masa makan malam….maybe Kuantan kecil sangat…..hahaha….hahahaha…..kecil ke? atau ada jodoh?..muahahah

and…..jumpa seorang exhibitor yg muka dia seiras DAWO….cuma versi L size …huhuhu….bersihnya muka dia!!!

and satu berita yg tak tahu nak category kan as berita baik atau buruk….setiap org ada rahsianya….dan mungkin mereka mempunyai alasan tersendiri untuk berahsia…tapi sampai bila rahsia boleh di simpan? sedangkan org lain dah mula menceritakan….sedangkan org tu sendiri masih berahsia kepada kawan sendiri…huhuhu…mungkin aku juga akan berahsia jika berada di tempat dia…apa pun, aku harap yg terbaik buat dia….

okes, pahang……tata for now !!!