My Life…..

I’m back from South Korea after almost a week doing something i love the most, travelling. To know the people, their culture, food, and interesting places…….i wished i can do more. i’m going to missed korea, but ironically i have no intention to be there again dalam masa terdekat ni. Kalau nak pergi pun, pi sendiri2….tak yah pakai package….Dalam hati, bergolak2 keinginan nak travel balik…but long holiday dalam masa terdekat ni is almost impossible!!!

Once the flight touched down the KLIA, i felt butterflies in my stomach….a lot of it..hahaha….and starting at that time, i’m struggling to cope with my job and study and personal things. Bermula dengan projek Pekan Fest at end of May yg perlu diambil alih, SMIDEX at early June….Final Exam yg baru lepas….Individual assignment yg perlu dihantar before 26th May, and out me go for outstation again for a week to Pekan Pahang, next week. Maybe i need to change my luggage..it almost worn out!!

Advertisements

I’m back and will be off again…..

Fuhhh….after more than 2 weeks tak berada di KL, have a strange feelings when i drove to the office today, felt like i’m not belongs here…..

Yupss…my worked at MSAM 2007, Kuantan. 6 days there, make me bored. nothing much at Kuantan but Ida Tengku ada….waaa..lama sungguh x jumpa dia….1st night, after worked, we all pi umah mak dia…..hahha..mana tahu, dapat makan malam and dapat citer hantu…skit punya meremang bulu roma aku dengar citer mak dia…lagi horror dari “Jgn Pandang Belakang”….masa balik nak dekat kul 1 malam tu, haha…seperti yang Kak Long dia cakap, aku dapat “welcome greetings” bila kereta aku berbau nasi hangit dalam 5 minit right after tinggalkan umah mak dia….and last day, aku pi tengok wayang kat Megamall Kuantan, Wild Hogs after makan dekat Tanjung Lumpur….hahhaa…sikit punya jauh org KL tgk wayang!! almost 4 am, baru balik umah and tido and straight kul 9 pagi, aku bangun and drove dari Kuantan ke Taiping….fuhh….1st time drive lama and jauh camtuh sorang2…..

Taiping…..jika tidak aku kena gantikan Cory meeting di Penang pada 30 Apr ari tuh..musti aku x leh balik Kampung…waaa..rindunya Tepeng!!!! lepak2 abiskan cuti panjang….

and now, while writing this blog, i just have another 5 days to be in KL before i take another long journey away from KL for a week….

Yes!! Yes!!! Feel Like a Bird….