HAPUS AKU

Ku tuliskan kesedihan
Semua tak bisa kau ungkapkan
Dan kita kan bicara dengan hatiku
Buang semua puisi
Antara kita berdua
Kau bunuh dia sesuatu
Yang kusebut itu cinta
Yakinkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku…
Sadarkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku

Advertisements

Amin Junior is coming to earth!!!

hehehe…Gembira sungguh bila Amin Junior lahir !! he’s so cute… so little…sampai takut nak pegang dia ……. x sabar nak tunggu dia besar sedikit, so boleh tgk lesung pipit dia coz dia asyik tido jer sekarang….hahaha….agak2 lesung pipit dia sama x macam Anuar Zain!!!

opsss…i’m talking like he’s my own baby..hehe…Tahniah Ayu & Bapa Amin dengan kelahiran anak sulung u all… Aku tumpang gembira!!

Precious little boy, Nuruddin Amin …… nice meeting you yesterday …..Welcome to this fantastic world especially when ur auntie Siha is around..muahahah ( for sure Ayu bimbang dgn ayat ini!!! ..hehehe)

Le Tour De Langkawi 2007

I’m so tired !!! But still x leh nak ambik book off ari ni coz the other 2 team members dah awal2 cuti. Its been my 1st outstation kat sini….. 10 ari x der kat opis, berjalan dari kulim, Kota Bahru, Kuala Terengganu, Chukai, Karak, Seremban and back to Dataran Merdeka. Muka hitam terbakar tak hingat, x cukup tido coz setiap malam just tido kul 2-3 pagi and bangun balik kul 6 pagi….standby at booth tgh panas terik, kul 5, terus chow drive pi next station yg selalunya kena drive 3-4 jam…..routine setiap hari selama 10 hari.

Anyhow, its a new experiance…even bab x cukup tido, kijer tgh panas terik di hari cuti dah biasa..tapi straight for more than a week and berjalan jauh tu, its a brand new!!

But i loved it! i loved this kind of job ….. but somehow, deep inside my heart i realised something. Sometimes you need to sacrifice what you love the most coz it might not suit your belief or norms.

And something scared me the most……something i should not even dare to think about……but now, i felt that i already involved…i hoped its not true….i hoped it will be swept away by time.